Inloggen, aanmelden en deelnemen

Op deze site maak je een profiel aan door een aankoop te doen. Met die gegevens kun je later ook inloggen in de academie. Dit noemen we “single sign on” Als je al wel een profiel hebt in de academie maar niet op deze site is er niets aan de hand. Je kunt je inlog gegevens op de academie gewoon blijven gebruiken. Als je ook een profiel op deze site wilt hebben, neem in dat geval contact op met de beheerder door een mail te sturen aan support@academiemkb.nl.

Toegang voor gasten

Sommige trainingen in de academie zijn ook voor gasten beschikbaar. Je hoeft dan niet in te loggen. Voor de meeste cursussen en trainingen moet je echter beschikken over een eigen account. Om deel te nemen aan een van de trainingen klik in het programma aanbod op de training van je keuze en volg je het proces. Nadat je hebt afgerekend ontvang je de factuur en kun je met het account dat je hebt aangemaakt tijdens de bestelling ook inloggen in de academie. Onderaan deze pagina tref je de juiste link naar de academie. Wil je deelnemen aan een training of activiteit en een overzicht zien van de mogelijkheden, klik dan op de onderstaande knop.

Overzicht van het totale aanbod

Vanaf het moment dat je deelnemer bent aan een van de cursussen of trainingen hoeft je alleen nog maar uw gebruikersnaam en wachtwoord op inlogpagina van de academie in te vullen om toegang te krijgen tot de programma’s die je volgt. Je kunt je daarna ook via deze portal ook eenvoudig voor andere programma aanmelden. Het is handig om de link naar de academie als bladwijzer in je browser op te slaan zodat je later snel naar de academie kunt om in te loggen. Klik eventueel op de onderstaande knop om direct naar de academie te gaan en met je account in te loggen.

Ga direct naar de academie….

Heb je vragen of lukt er iets niet, stuur dan een mail naar support@academiemkb.nl