Meedoen als deelnemer

Wil jij je talenten en competenties ontwikkelen? Neem dan je ontwikkeling in eigen hand. De MKB Academie Deventer biedt jou een leerplatform waar je eenvoudig kunt leren via diverse leerthema’s en flexibele, modulair opgebouwde modules. Deze module zijn ontwikkeld door kennisdelers die weten wat er voor nodig is om te ontwikkelen. De modules zijn gericht op ervaren en zelf doen waardoor het beter beklijft en je sneller in staat bent het geleerde in je eigen dagelijkse praktijk te effectief te benutten.

Leren doe je in kleine klassikale groepen of individueel maar altijd ondersteund door de online leeromgeving. Tenslotte ontvang je een bewijs van deelname per afgeronde leermodule of een certificaat voor een afgerond thema.

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden om jouw persoonlijke ontwikkeling handen en voeten te geven? Kies dan de opleiding of de module die het beste bij je past en neem actie. Zit de module die jij zoekt er niet bij, neem dan contact met ons op.

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Telefoon’ type=’text’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Waarmee kunnen we u helpen?’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]