Kennisdelers

Via de MKB Academie Deventer heb je de mogelijkheid als kennisdeler jouw kennis, talent en passie over te dragen op bedrijven en individuele deelnemers en daarmee een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het menselijk potentieel bij deze bedrijven. Op die manier draag je bij aan de ontwikkeling van onze lokale economie.

Ben jij een goede kennisdeler?

Iedereen heeft kennis, ervaring of een boodschap te vertellen, die je graag wilt overbrengen aan anderen.  Een goede kennisdeler herken je aan zijn of haar bevlogenheid, heeft een bijzondere kennis en/of ervaring, is in staat om te inspireren, wil anderen helpen, handelt professioneel en kan goed samenwerken.

Ons aanbod

We bieden binnen de MKB Academie Deventer de mogelijkheid om met bijbehorende marketing en kwaliteitssysteem je ondernemerschap uit te oefenen. Tegen een eerlijke vergoeding bieden we jou de kans kennis en ervaring te delen met alle gebruikers van de academie. Dit vergroot jouw afzetgebied en jouw kansen.

Er zijn verschillende mogelijkheden.

  1. Je kiest ervoor alleen je bedrijf te laten vermelden met een link naar je eigen website en een eigen contactformulier. Het kan ook zijn dat je een specifiek product of dienst wilt laten vermelden, maar geen gebruik wilt maken van de digitale academie met alle functionaliteit.
  2. Je wilt gebruik maken van de digitale academie met alle voordelen van dien en een specifiek product of dienst als e-learning of als blended programma aanbieden.

Kijk onderaan de pagina voor de tarieven bij deze mogelijkheden en informeer naar de overige condities en mogelijkheden.

Meer weten over de mogelijkheden van kennisdeler?

Ben je een bevlogen, inspirerende professional neem dan contact met ons op. Laat hier jouw gegevens achter en we nemen contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Telefoonnummer’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]