Aan de slag met literatuur

LiteratuurMet literatuur wordt in het algemeen bedoeld: het geheel van teksten waarvan geoordeeld wordt dat ze universele waarde hebben. Traditioneel gaat het om proza- en dichtwerken die erin slagen zich in vorm, inhoud en intentie te onderscheiden van andere esthetische geschriften. (Bron Wikipedia)

Lezen, kijken en luisteren

Wij bedoelen met literatuur boeken, e-boeken, cd’s en dvd’s die ons kunnen helpen onze kennis te vergroten en onze persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Wij geloven in het zogenaamde constant ontwikkelen van mensen en organisaties. Stilstand is achteruitgang. Niet voor niets is het motto voor bedrijven die vooruit willen: zet in op innovatie. Vernieuwen dus. Dat kan niet met de kennis die je nu hebt, maar daarvoor zijn nieuwe inzichten en nieuwe kennis nodig.

Bestsellers

BestsellersElke dag worden er bestsellers geschreven, alleen weten we dat niet vooraf. Wij hebben daarom een verzameling bekende bestsellers bij elkaar gezocht op verschillende gebieden. Management, marketing, gezond en vitaliteit, voeding om er maar enkele te noemen. Enkele van deze bestsellers vind je inmiddels op deze site en het assortiment breiden we langzaam uit.

Lees en leef!

Ik lees dus ik leef, is voor ons een motto dat voor iedereen zou kunnen gelden. Door te lezen scherp je je fantasie, vergroot je je kennis en nieuwsgierigheid en daarmee vergroot je ook je kansen

Bekijk en bestel

OnderzoekenJe kunt de bestsellers op deze site bekijken door op de onderstaande knop te klikken. Als je wilt kun je deze ook direct bestellen. Voor jezelf, voor je medewerkers of gewoon een kadootje voor een verjaardag en klant of voor iemand die je aardig vindt.

Ga naar de bestsellers….