Meedoen aan de MKB Academie

Meedoen is bij de academie belangrijker dan winnen. Je kunt op verschillende manieren meedoen aan de MB Academie: als deelnemer, kennisdeler, bedrijf/organisatie of als partner.

Deelnemer

Als deelnemer kun je je aanmelden voor de beschikbare modules. Je hebt hiermee de kans te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer over over meedoen als deelnemer

Kennisdeler

Kennisdelers zijn bereid hun kennis en ervaring in te zetten om bedrijven en mensen te helpen beter te worden dan dat zij nu zijn. Uiteraard hoeft dat niet voor niets. Deelnemers betalen voor hun deelname aan trainingen en modules. We vragen wel van kennisdelers ook te kijken door een sociale bril en zich af te vragen wat zij kunnen doen iedereen die daar behoefte aan heeft optimaal kunnen helpen.

Lees meer over meedoen als kennisdeler

Bedrijf of organisatie

Als werkgever is het belangrijk dat u het beste uit u zelf en uit uw medewerkers haalt. Ontwikkeling is daarbij onvermijdelijk. De laatste jaren nadat de crisis is begonnen is de markt voor trainingen en opleidingen met meer dan de helft ingezakt. Dat heeft niet alleen gevolgen gehad voor trainingsorganisaties en opleider maar ook voor de bedrijven die hun investeringen op dit gebied hebben ingeperkt. De besparing leidt op den duur tot achteruitgang en gebrek aan kennis. Juist nu in een tijd dat innovatie en digitalisering zeer belangrijk is blijken medewerkers maar ook werkgevers niet de juiste kennis en ervaring te hebben om hierop in te haken.

De MKB Academie kan u helpen dit te veranderen.

Lees meer over meedoen als lerende organisatie

Partner

Wij geloven in de kracht van mensen en de kracht van samen. Niemand kan alles alleen en ook wij zoeke voortdurend naar partners om mee samen te werken. Dat kunnen onze kennisdelers zijn, maar ook bedrijven of investeerders die het belang van de ontwikkeling van de MKB Academie zien en willen helpen ondersteunen.

Lees meer over meedoen als partner