Wordt Partner

Iedereen die wil bijdragen aan het succes van de MKB Academie Deventer is van harte welkom als partner, bijvoorbeeld als (particuliere) investeerder. Denk hierbij aan het beschikbaar stellen van ‘ontwikkelgelden’ voor innovatieve leertoepassingen. Dit kan op verschillende manieren.

Praktische hulp

Vele handen maak licht is het motto. Weet u iets of kunt u iets dat de academie verder kan helpen? Neem contact met ons op

Technische hulp

De academie draait op twee verschillende platformen: WordPress en Moodle. Wilt u technisch een rol van betekenis spelen of uw kennis en vaardigheid in de strijd gooien, neem contact met ons op en laat ons weten op welke manier u ons kunt helpen.

Financiële hulp

Het ontwikkelen van e-learning kan tijd en geld rovend zijn. Als u gelooft in dit platform en u bent bereid te investeren in dit platform, laat het ons dan weten.

Ja, ik wil meedoen!

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Telefoonnummer’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Op welke manier kunt en wilt u bijdragen?’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]