Visie, missie en doelenmissie visie en waarden

Wij worden als mensen allemaal gedreven om te doen wat we doen. Wij worden gedreven door de stellige overtuiging dat wij als mensen in staat zijn onze omgeving te beïnvloeden en daardoor de wereld om ons heen te veranderen. Hieronder kunt u lezen hoe zich deze overtuiging vertaald naar onze visie, missie en doelstellingen.

Missie = wat we uiteindelijk willen bereiken

Het is onze missie een wezenlijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van MKB Ondernemingen en zodoende te helpen de lokale economie te versterken en de wereld leuker te maken.

Visie = waarom wij doen wat we doen

Wij willen de wereld een beetje leuker maken en wij geloven in de kracht van mensen en de kracht van samen! Wij geloven ook in een wereld waarin mensen zelf verantwoordelijkheid dragen voor hun persoonlijke ontwikkeling. Werkgevers spelen in dit proces een belangrijke rol omdat zij hun medewerkers kunnen stimuleren en faciliteren om met deze ontwikkeling daadwerkelijk aan de slag te gaan. Leiderschap is tenslotte het beste uit jezelf en uit je mensen halen. Wij zijn er ook van overtuigd dat de kwaliteit  van leiderschap een zeer belangrijke rol speelt bij het beter en mooier maken van de wereld.

Wij geloven er in dat als iedereen binnen zijn of haar eigen mogelijkheden werkt aan de persoonlijke ontwikkeling, de sfeer op het werk leuker wordt, de productiviteit stijgt, de vitaliteit toeneemt, het ziekteverzuim daalt en het gewoon een stuk leuker wordt!

Hoe willen we dat bereiken

Om de onderstaande doelstellingen ook daadwerkelijk te bereiken werken we samen met het MKB Deventer en Deventer ondernemers om zoveel mogelijk kennisaanbod in de academie te krijgen. Daarnaast zorgen we voor promotie van het aanbod aan bedrijven en particulieren. Onze activiteiten bestaan onder andere uit:

  • acquisitie voor nieuwe kennisdelers
  • aanmaken van digitale modules
  • aanmaken van producten en diensten in de webwinkel
  • promoten van het volledige aanbod van de academie
  • faciliteren van het volledige proces inclusief betalingen
  • beheren van de techniek achter deze website en de digitale academie
  • bedenken van nieuwe, innovatieve en creatieve oplossingen
  • ondersteunen van kennisdelers
  • regelmatig versturen van informatie bulletins

Doelstellingen

De doelstellingen van de academie is om al het lokale en zo mogelijk het regionale aanbod van trainingen en opleidingen die zijn gericht op het MKB bij elkaar te brengen en zo mogelijk te ontsluiten via de academie. Wij hebben mede tot doel om het aanbod betaalbaar en optimaal toegankelijk te maken. Wij zijn pas tevreden als minimaal 75% van het beschikbare aanbod via de academie gevolgd kan worden.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die de Academie voor jou en voor jouw bedrijf kan hebben of wil je als kennisdeler aan de slag en helpen onze lokale economie een boost te geven? Laat het ons dan weten.

Ja, ik wil meer weten. . . .